Bejelentés


Pénz szerzés Pénz szerzés kevés munkával


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

Üdvözöllek a honlapomon!


Ez a weboldal azért jött létre, hogy megismerd a pénzszerzés világát az interneten. Igen jól hallottad! Pénzszerzés az interneten! Teljesen ingyen!Régóta foglalkozom internetes pénzkereséssel, de be kell hogy valljam sokszor csalódtam már. Éppen ezért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy bemutathassam a tényleges munkákat. Ezen a weblapon nem találsz csaló céget az biztos. Nézz szét jól a weblapomon mert mindent megtalálsz!

Kezdjük rögtön a PTC cégekkel, ami a legjobb munkalehetőség az interneten. Ezek olyan cégek, amelyek azért fizetnek, hogy reklámokat nézegessünk. Nem átverés! Azért fizetnek hogy fél percig reklámokat nézzünk. Általában  1 centet fizetnek reklámonként. Napi szinten általában 5-10 reklámot lehet megnézni. Ezek a cégek virtuális számlára (Paypal.Alertpay,E-gold) fizetnek. Ezekre a cégekre úgy tudsz regisztrált számlát nyitni,ha alul a linkre kattintasz. Már vannak olyan cégek is ahol 1 dollártól ki lehet kérni a pénzt,de azért még akadnak olyanok akiknél 10 dollár a minimum. Ez azért jó mert régebben 20 dollár volt a minimum. Érdemes minél több cégen fent lenned hogy minél több legyen a bevételed. Itt nagyon sok múlik a szorgalmadon. És a referráltakon. A referráltak azok az emberek, akiket te hivsz meg.  A lényeg hogy a referráltjaid is neked dolgoznak. Minden egyes kattintásuknak a felét,de van ahol már az egészét megkapod. Mármint a centeket. Szóval itt tényleg csak a szorgalmadon múlik minden. Bővebb információt a cégekről és a regisztrálást megtalálod az oldalsó menüpontokban
http:www.paypal.comRanglista:1. BUX.TO

2. HUNBUXLIGHT

3. HUNBUXGOLD

4. HUNBUX

5. SHOTBUX


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!